Consultors certificats en el software ERP NEXUS

Gestió, control de costos, eficiència, resultats i excel·lència empresarial. Tots aquests conceptes són fonamentals en el món empresarial. La millor manera de poder desenvolupar-los de forma ràpida i amb uns costos ajustats és a través d'un sistema informàtic que integri totes les àrees de gestió de l'empresa: software ERP.

Una vegada tenim clar que un software ERP ens pot ajudar en la millora i integració administrativa comptable de l'empresa, la pregunta següent és quin software escollim.

Perquè at infoserveis ha escollit NEXUS software?
Es tracta d'una aplicació que fa servir la última tecnologia disponible, és totalment escalable, és a dir, s'adapta tant a la petita empresa o professional amb unes necessitats molt concretes, com a empreses mitjanes amb grans complexitats organitzatives.

"Comptar amb AT Infoserveis com a distribuidor certificat de SIE ens assegura poder oferir a les pymes un servei d´alt valor en quant a les nostres aplicacions Nexus augmentant la satisfacció dels nostres clients i contribuint a potenciar la imatge de SIE i de Nexus com un ERP 100% adaptable a les necessitats de l´empresa".

Jaume Barris
Director de Marketing i Comunicació
AT INFOSERVEIS
CONSULTORIA INFORMÀTICA
c/ Anselm Clavé, 69 - 73 - 3r.2a
08402 Granollers - Barcelona
Tel. 93 861 15 40
Fax. 93 861 15 41
info@atinfoserveis.com
NOTÍCIES
Copyright © 2009
Aquesta web i tot el seu contingut es propietat de Tagg Vallès, s.l.
Crèdits