Hem aconseguit una filosofia d'empresa basada en treballar amb el client, no pel client.

At infoserveis opera com una extensió analítica i tecnològica de l'empresa. Realitzem una anàlisi exhaustiva que ens permet assessorar els clients i oferir-los la solució més indicada per a l'assoliment dels objectius corporatius, sempre amb el suport d'un equip de professionals excel·lents i especialitzats.

La nostra estructura, metodologia de treball i capacitat d'adaptació als clients, així com als entorns canviants, ens permet dur a terme amb èxit projectes d'alta complexitat tecnològica, funcional i humana mitjançant una ràpida intervenció. En aquest sentit, podem destacar, fruit de la nostra trajectòria empresarial, que som especialistes en processos administratius i comptables.

És important assenyalar que l'assessorament i la gestió que AT infoserveis realitza no recau només en els problemes detectats, sinó que analitzem l'adequació del sistema informàtic a l'organització i li oferim millores que rendibilitzin els recursos laborals. Tot això és possible gràcies al compromís amb la nostra filosofia i tarannà d'empresa, que neix de maximitzar els esforços per crear un clima laboral intern excel·lent, així com amb els proveïdors i partners tecnològics. Aquesta manera d'entendre l'empresa, la fem extensiva als clients mitjançant una relació basada en el benefici mutu; és a dir, perseguim la seva satisfacció absoluta, que alhora és la nostra.

AT INFOSERVEIS
CONSULTORIA INFORMÀTICA
c/ Anselm Clavé, 69 - 73 - 3r.2a
08402 Granollers - Barcelona
Tel. 93 861 15 40
Fax. 93 861 15 41
info@atinfoserveis.com
NOTÍCIES
Copyright © 2009
Aquesta web i tot el seu contingut es propietat de Tagg Vallès, s.l.
Crèdits